lördag 19 februari 2011

Nä.

Det är fan inte alls bra nu.

Och jag tittar uppåt innåt och undrar vad det är som får mig att välja det här? Vad är det jag ska lära mig? Varför skapar jag den här verkligheten om och om igen?

Så trött. Orkar inte ens bli arg längre. Orkar inte ens bråka ordentligt. Det var bara sex veckor sen sist och det känns som ingenting. Ingenting har förändrats. Allt är bara tomma ord och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med det.

Lite avslaget kollar jag lägenheter. Men jag vet att det inte blir något med det. Inte tillräckligt arg. Inte tillräckligt med energi för att faktiskt agera.
Och jag vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken.

4 kommentarer:

 1. Oh - det är svårt sånt där - men alla går vi igenom det och det tar den tid det måste ta.

  Och när du sen kikar efter lägenhet så är det i Göteborg du skall göra det. Fattat?

  SvaraRadera
 2. Usch, hoppas att du snart blir gladare!
  Spjälskyddet köptes nytt förra våren och då köpte jag det för runt 350-400 kr. Vad sägs om 150 kr? Det är som nytt fortfarande, inte trasigt eller något!

  SvaraRadera
 3. Mi - Jag hoppas ju nånstans att vi ska kunna leva tillsammans, att missbruk och medberoende inte ska styra så mycket. För det är ju väldigt bra när det är bra.
  Fattat! :)

  SvaraRadera
 4. Jag vet - jag gjorde slut, det gjorde jag. Det har gått ett år - jag saknar fortfarande, varje dag. Men jag ville inte leva så.

  SvaraRadera