måndag 14 februari 2011

Förälskelser är bra att ha

Jag har nog minsann en lite crush på en person som just nu vaktar en granngård. Vi var volontärer tillsammans på en festival i somras så egentligen känner vi inte varandra. Och kanske just därför. Han är ganska lång och smal och snyggt lent skägg och halvlång rufsigt hår. Han pratar en sån där lagom skön småländska, sådär lite eftertänksamt. Han är tvilling och arbetar med permakultur. Han bor i husvagn.

Det känns skönt att veta att det fortfarande går att få lite pirr i magen. Och det var av just den anledningen som jag tänkte mig att någon form av öppet förhållande är något jag vill ha. Att när det händer, när man träffar någon där det finns spänning, så kan man om man vill.

Fast när vi gjorde dealen om ett öppet förhållande hade ju varken jag eller Mannen förstått att sex också kunde vara ett missbruk för honom. Och det tog två år innan vi förstod det. Så nu är det lite så att även om jag gillar tanken på att kunna inleda något lätt med någon annan så känns det just nu inte riktigt värt det. För mycket kludd. För mycket känslor. För lite bearbetat.

Men trots det. Att förälska sig är skönt.

3 kommentarer:

  1. Jag har en liten crush på min spinningtränare. Den sexigaste pojken jag sett i cykelbyxor. :)

    SvaraRadera
  2. Alltså, det är något särskilt med män i tajts!

    SvaraRadera
  3. Sv; haha jo, så kan det nog vara. Det var inte jag som skrev det, jag tog det från en sida. Egentligen ska det nog vara: första namnet! Tror jag..

    SvaraRadera