fredag 6 maj 2011

Plötsligt händer det

Häromdagen blev jag kontaktad av Barn- och Ungdomshabiliteringen i Lund som vill att jag ska komma och föreläsa om mina funktionshinder på deras föräldrautbildningsdag. Det var mer än ett år sedan jag var där och pratade med dom om det - med så när jag minst anar det hör de av sig.

Det ska bli spännande att prata inför en ny publik. Föräldrar till barn med diagnos är mycket mycket tacksamma att prata inför. De slukar varje ord.

2 kommentarer:

  1. Det är så fint att du gör det- vilken skillnad du utgör för föräldrar och barn- att vara en röst för de som är mindre och fortfarande för förvirrade att sätta ord på hur saker upplevs och känns.
    jag har ingen diagnos alls, men jag är väldigt mycket människa och det är svårt nog ändå att platsa in i det här samhället. Och återigen-så inspirerar du mig! Jag Älskar din blogg och hoppas vi ses snart nere i Skåneland <3

    SvaraRadera
  2. Åh Ia - dina ord värmer så mycket. Jag är väldigt glad för din graviditet och tror alldeles säkert att vi ses. Har inga planer att flytta på mig :)

    SvaraRadera