söndag 23 januari 2011

Long time no feed

Alltså det här med att bara ha ett litet ynka mobilt bredband med kass täckning är liksom det...kass. Vi har hittills, på grund av vår minst sagt anstränga ekonomiska situation, rationaliserat bort bredband. Men hur länge kommer det fungera? Mannens företag, mina kommande studier, möjlighet till kontakt med världen? Då vi varken har fast telefon, tv eller tidningar så är ju internet grejen.

Så nu funderar jag allvarligt på att knipa åt budgeten lite till och ha råd med bredband.

5 kommentarer:

 1. Jag vet inte riktigt - än. Det är vårens uppdrag att ta reda på det. Jag är intresserad av en hälsocoachutbilning på HiS eller något liknande. Sen finns det en fantastsk prästinneutbildning, men den är tyvärr inte CSN-berättigad.

  SvaraRadera
 2. Intressant!

  Prästinneutbildning alltså..? Jag höll på med wicca en gång i tiden.

  SvaraRadera
 3. Oj, wicca vet jag väldigt lite om. Har helt enkelt inte träffat någon som håller på med det.

  Prästinneutbildningen är det något som heter Sofiaakamdemin som håller i, har jag för mig. Läser du Free (fd. Energivågen)? De brukar ha annonser där i. Man får lära sig att hålla cermonier, leda människor i deras utveckling och själavårdande samtal. Så häftigt! Allt utifrån naturen och den kvinnliga energin.

  SvaraRadera
 4. Jag var en sån som var mer andlig än jordad. Typ 12 år sen. Mådde skit och bestämde mig för att lägga det andliga åt sidan ett tag och lyckas få ner fötterna på jorden. And did I ever. Och nånstans nu, har jag börjat fundera på att ge allt det där lite utrymme igen. It's calling for me.

  SvaraRadera