måndag 6 februari 2012

Det Nya Livet III

Att leva vegetariskt hela januari gick över förväntat bra. Vi brukade äta bara vegetariskt men det senaste året har det bara blivit mer och mer kött. Alldeles i slutet av månaden fick Mannen dock nys om stenåldersdieten. Det innebär att vi i princip bara äter kött. Och vet ni, jag trodde jag skulle känna av kontrasten mer. Men än så länge verkar det inte spela så stor roll för mitt välbefinnande om jag äter kött eller inte.

Har fortfarande inte heller fått något abnormt godissug och det kommer kännas väldigt lyxigt den dagen jag faktiskt bakar en kaka eller köper en chokladbit. Precis som det ska kännas. Men jag kan inte ens börja beskriva hur skönt det är att vi gör det här tillsammans som ett gemensamt projekt. Det vi behöver komma tillrätta med är hur vi ska förhålla oss till träning, och hur vi kan stötta varandra gällande det.

2 kommentarer:

  1. Jag äter fisk flera gånger i veckan men bara kött som i vilt och kanske.. varannan månad om ens det i snitt. Saknar inte kött alls.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kan faktiskt sakna kött om jag inte ätit det alls på länge - proteinunderskott. Kan oftast dämpa det med bönor eller ägg. Men jag har ännu inte hittat min perfekta köttbalans. Fisk däremot borde jag äta mer av, det vet jag!

      Radera