lördag 30 juli 2011

Mirakelkuren

Jag vill dela med mig av ett litet mirakelmedel som jag i min tur har snappat upp från min yogaskola. Det kan drickas, sköljas med, baddas med, inpackas och sublimeras. Det hjälper mot trötthet, förkylning, finnar och diverse andra hudproblem. Det är helt gratis och med yogiska termer heter det amarali.

Ditt eget urin.

Med hundra procents uppriktighet kan jag garantera att det fungerar. Låt säga, det jag hittills provat har gjort det. T.ex så fick jag lite hormonellt betingade hudproblem i början av min graviditet. Inte direkt finnar, men något åt det hållet. Huden i mitt ansikte betedde sig mycket underligt. Så efter att ha fått information om den här tekniken så testade jag. På kvällen baddade jag mitt ansikte med min urin. Gick och la mig. Och jag överdriver inte när jag säger att efter två nätter var min hud fullt återställd, till och med bättre än innan.

Jag har även hört att om man har väldigt torra händer kan man skölja dem i urin, trä plastpåsar på, sova med det och sedan på morgonen finns ingen torrhet längre.

OBS! Om det är så att du äter väldigt mycket animaliska produkter, främst kött eller dagligen äter mediciner så ska du inte testa det här. Men är du vegetarian och medicinfri så är din urin din alldeles egna dunderkur.

2 kommentarer:

  1. I vissa kulturer så baddar de urin från bebisar i ansiktet, det är en gammal sed. Känner en kille som gör det från sin bebis. Jag skulle dock inte klara av att badda mitt eget i ansiktet, kändes det inte lite... Konstigt?

    SvaraRadera
  2. Mjo. Lite konstigt först. Men jag tror att det är för att vi lär oss att allt som kommer från oss är smutsigt. Och i själva verket är urin väldigt rent - jag menar, vi kan ju faktiskt dricka det! När jag märkte att det fungerade så var det inte konstigt längre. :)

    SvaraRadera