söndag 22 januari 2012

Kvinnor jag beundrar

Jag har fått ett fint award av underbara Milea som nog är det största och vackraste den här bloggen gett mig.

När du får utmärkelsen ska du helt enkelt motivera varför och länka till fem andra fantastiska kvinnor i bloggvärlden. Låt dom veta det genom en kommentar.

Kristina förtjänar ett award för hon håller modet uppe trots tvåbarnskaos, sjukdomar som avlöser varandra och lömska depressioner som lurar lite här och där. I sin blogg skriver hon bland annat om det hon älskar mest, kläder och inredning.

Östfronten är modig varje dag och berättar om det där svåra och tunga men också det lätta och roliga. Hon har Dagens Katt och drömmer säkert om frön och jord och lökar på nätterna.

Emma är en nyfunnen kärlek och hon är så stark och driftig att det är makalöst. Till råga på allt är hon dessutom snäll, rolig och så snygg att jag blir lite knäsvag.

Sara är en vän 'på riktigt' och jag blir alltid glad av att läsa hennes blogg. Hon är sjuksköterska, överlevare och gästfriheten personifierad.

Duktiga Tjejen har under det senaste året kämpat med en enorm D-vitaminbrist, ett jobb hon inte trivs med och en enorm bebislängtan. Nu är hon äntligen gravid och jag håller alla tummarna för henne.

2 kommentarer:

  1. herregud vad fint! blir glad och stolt och lycklig över detta. min första award, tack fina underbara du!

    SvaraRadera
  2. Vad fint!! Kan tilläggas att jag ju sagt upp mig oxå (trivdes dock ena halvan av året), så det här blir nog bra tillslut... TACK! Blir alldeles rörd! <3

    SvaraRadera