måndag 25 april 2011

Den tiden på året

Vi har precis lämnat Vädurens tid, vilket är den bästa tiden på året för nystarter, utrensning och rening. De flesta gör det helt naturligt t.ex vårstädning och fastande. Jag har varit lite sen på det (och kunde inte fasta eftersom jag ammade) men nu fick jag äntligen iväg ett lass till påsk-loppis i byn. Hoppas att allt blir sålt så jag slipper få tillbaka det. Att göra mig av med saker gör att jag måste jobba med min sentimentalitet vilket är mycket nyttigt.

...och nu är vi ju i Oxen och det är ypperligt för att påta i trädgården, så frön, ta hand om plantor, plantera om blommor. Passa även på att ordna med dina fötter; fotbad och pedikyr. Tyvärr ligger det ju i Oxens energi att samla på sig saker så försök att inte fylla tomrummet efter allt du rensat ut med nya saker du inte behöver.

2 kommentarer:

  1. Undermedvetet känner jag mig helt i synk med andra ord. :) Har glott på mina fötter ett par dagar nu och tänkt att jag borde ge dom lite mer kärlek. Och inte bara plantera den i jorden.

    SvaraRadera
  2. De flesta är ju i synk, utan att veta om det! Så pyssla om dig du. Dessutom är det ju fint med fina fötter när sandalerna ska fram :)

    SvaraRadera