måndag 25 april 2011

Hela mig

Jag vet inte riktigt vad jag ger för intryck - vare sig här på bloggen eller i verkliga livet. Försöker vara så nyanserad jag kan, för det är ju sådan jag är. Ju mer jag arbetar med mig själv dessto mer inser jag att jag besitter alla egenskaper, kunskaper och personligheter. Sen väljer jag att inte manifestera alla men de finns likaväl. Häromdagen höll jag till och med på att beskriva mig själv som spontan, hör och häpna!

I vilket fall. Jag gör och tänker och säger många saker som jag vet inte är gynnsamt. T.ex äter jag rött kött mycket oftare än vad jag mår bra av, samma med socker. Jag har inte alls kommit igång med träning så som jag vet att jag borde. Jag kan vara ganska elak mot människor som irriterar mig, vilket säger mer om mig än om dom. Jag har alldeles för svårt för att rucka på gamla mönster. Jag är inte en så bra värdinna som jag vill vara. Jag mediterar inte varje dag. Jag gör inte ens yoga varje dag längre.

Ett av mina syften med den här bloggen var just att visa hela mig - alla sidor, alla intressen, alla olika tankar. Det värdsliga och det andliga. Det banala och det svåra. Det ytliga och det innerliga. Jag är inte varken eller, jag är alltid både och.

2 kommentarer:

  1. Bra skrivet.

    Du ger följande intryck: gladlynt, varm, strukturerad, intelligent rolig och mångsidig. Och lite udda, på ett odefinierat men bra sätt.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker om dig Sara! :)

    SvaraRadera