måndag 4 april 2011

Fortsättning

Kristina undrar hur träffen gick.

Ja, ni vet hur det känns när man träffar något första gången och man vet att det ändå inte är första gången? Precis så. Samtalet flöt så himla lätt och bra och vi båda ställde massor av frågor till varandra. Hon var himla bra på att ställa frågor.

Sen tror jag att hon flörtade med mig, i vilket fall är det precis så jag skulle säga om jag ville visa mig intresserad. Hon sa:

- Jag skulle vilja experimentera med dig. Tystnad. Ehm, ja, alltså, gällande det andliga. Och fniss och en klunk te och titta i ögonvrån.

Jag är ju som jag är och skrattar lite innan jag tittar henne rakt i ögonen och säger mycket tydligt - Du får gärna experimentera med mig så mycket du vill.

Inget hymlande här inte.
Så jag måste säga att det gick mycket bra.

5 kommentarer:

 1. Vi var nog fler som undrade! Hur fick ni kontakt med varandra från början? Om du hittar kvinnan i ditt liv - vad händer då?

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Gaysidan nummer ett - Qruiser. Fast jag lotsade henne (HON skrev till MIG!) genaste vidare till facebook då jag inte hänger på qruiser längre.

  Oj. Ja. Förhoppningsvis så kan jag ha en relation med både henne och Mannen utan problem. Alla nöjda glada. Då tänker jag mig ju att hon också är i första hand intresserad av ett mer själsligt utbyte, någon slags andlig förenlighet, och lite fysisk kontakt. Men ganska mycket luft. Älskarinnor skulle vi vara! Åh så fint.

  Du, nu när du säger det, jag har inte funderat igenom det här så mycket. Borde jag det?

  SvaraRadera
 3. Äh, man måste väl inte planera allt. Jag var mest nyfiken. Du är ju inte svensson-typen så jag tänkte att du kanske hade någon spännande lösning. Typ att mannen får flytta ut i friggeboden och degraderas till nära vän och svekfullhet - eller något annat. Jag menar absolut inte att bara dömande- jag verkligen älskar människor utanför lådan.Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Mannen i friggeboden...det var det bästa jag har hört. Även om jag inte har någon älskarinna kanske jag ska förpassa honom dit ändå;-) Spännande S.W. Är mannen medveten om detta?

  SvaraRadera
 5. Jäkla autokorrect! Givetvis skulle det INTE stå svekfullhet - men nu kommer jag inte ihåg vad det skulle stå...

  SvaraRadera