fredag 18 april 2014

En ordvåg i min mållöshet

Det senaste dygnet har varit något av det mest intensiva jag varit med om. Min första dejt på år. En kropp som är oskuld igen. En obefintlig sexlust som väcktes på tre minuter blankt och som jag ägnade arton timmar att tämja. Vi skulle egentligen inte ligga, men kunde inte sluta röra varandra.

Och det är så dubbelt, för på många sätt är han så långt ifrån vad jag brukar tända på. Men det var så laddat mellan oss att det suddades ut. Att se in i dessa mörka mörka ögon och se total åtrå och dyrkan - det gör under för ett knäckt självförtroende.

Att somna sent sent och vakna tidigt. Vända mig om och genast vilja vara nära. Att ligga i sängen hela förmiddagen och läsa, hångla, röka fetingar, äta jordgubbar, dricka te, kolla grejor på youtube, hångla ännu mer, prata prata prata och tillslut släppa efter och faktiskt ha sex. Och då knappt kunna sluta.

Jag har ingen aning om vad detta ska bli, men herrejävlartackgodegud vad jag behövde just detta.

1 kommentar:

  1. men alltså äntligen kan jag kommentera igen!

    alltså s! jag blir så glad för din skull. och för att jag får ta del av det. du skriver förtrollande och du är vad vartenda ord och varenda blick och vartenda pirr. <3

    SvaraRadera