söndag 6 februari 2011

Saker som gör mig lycklig

* Min bebis. Det omöjligt att vara nere en längre stund när jag hänger med henne.

* Min katt. I yogan har vi fått skapa ett 'happy place', något eller någon vi tänker på för att bli glada och hålla fokus. Jag tänker alltid på Grisen.

* Faktiskt en del materiella saker. Huset, mina finfina handplockade möbler. Kräfta som jag är blir jag varm och trygg i kroppen av att tänka på det.

* När jag var i Budapest. Vilken stad. Vilken värme!

* Min första (och hittills enda) rejvfestival; Ozora. Gudomligt!

* Den första gången som jag sprang 5km på mindre än 30 minuter. Gud vad jag mådde bra då! (Sen blir jag lite nere över att jag inte är så vältränad längre)

* Första yoga-upplevelsen. Wow.

* Den där morgonen, den där sommaren då jag och min bästa vän var singlar samtidigt och fria som fåglar. Vi hade festat i Göteborg hela natten och satt på centralen och väntade på första tåget, glada så det sprutade. Det var så himla fint.

* Och definitivt första gången jag tog syra. Det borde nästan bli ett eget inlägg, för det var så fantastiskt.

* Malmö. Love at first sight.

* Mat. Att laga och äta. Läsa kokböcker och se matlagningsprogram = Matporr!


...alltså. Jag trodde jag skulle tycka att det var svårt. Men just nu känns det som jag skulle kunna fortsätta i all evighet. Jag har varit med om och gjort så himla mycket bra! Vilken boost det här blev.

2 kommentarer:

  1. Jag skriver ner fem saker jag är tacksam för varje kväll. Som en miniboost! Laga mat - den borde jag haft med. Och baka! Och ja, skriv gärna om droger - jag är apnyfiken.

    SvaraRadera
  2. Jag tror jag orkat springa 5 km någon enstaka gång i hela mitt liv. Och det var inte tal om några 30 minuter - men nu blev jag glad bara av tanken på att jag faktiskt gjort det;-)

    SvaraRadera