söndag 20 februari 2011

Att lägga ribban

På lördag ska vi ha namngivningscermoni+"ettårskalas" för Lilla M. That is, ett år ungefär sedan hon blev till. Tydligen någon kinesisk tradition.

Som seden är häromkring, och som plånboken säger oss, så är det knytkalas som gäller. Och vi har haft knytkalas flera gånger förr och jag vet att det alltid blir jättebra, med mycket mat och roliga rätter. Men ändå. Jag vill gardera mig. Och göra minst en tårta. Och en kladdkaka. Baka sex brödbaguetter. Göra nån sallad. Kanske en lammgryta. Plus måste ordna med frukostmat för de övernattande gästerna.

Kan man tycka att jag lägger ribban väl högt? Har lite höga krav? Fast vem vill äta en köpt tårta när det är godare med hemmagjord? Dito med bröd? Eller?

(Sen är det också lite annat som ska fixas. Hyra bord och stolar. Förbereda cermonin. Städa i alla hörn. Köpa marchaller och fina engångstallrikar. Skriva samman gästlistan. Puh.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar