tisdag 24 januari 2012

Lista

Vad gjorde du för tio år sedan?
Ja, nu blir det ju verkligen tydligt hur ung jag är. För tio år sedan var jag tretton, hade precis börjat på högstadiet och hade det väldigt bra på många sätt. Men det var ändå pubertet, tillhörighet, identitet och att ha liv och vänner i en salig rörig blandning. Tack att den tiden är förbi.

Vad gjorde du för ett år sedan?
Var ganska nybliven mor och hängde mest hemma med bebisen när Mannen jobbade. När han inte jobbade hängde vi tillsammans. Det var härligt.

Fem snacks du gillar?
Pja. Riskakor med smak. Choklad. Sweetchili-chips. Ostbågar. Frukt.

Fem låtar du kan texten till?
Om jag sjunger med låten så kan jag texten till massa låtar. Men om man syftar på utantill så är det väl; I'm yours av Jason Mraz, Astrologen av Magnus Uggla, Out of the sea av Laura Marling, Live now av Jamin och Vi kommer att dö samtidigt med Säkert! (Plus såklart mängder av barnvisor och sånt.)

Fem saker du skulle göra om du blev mångmiljonär?
Starta och investera ordentligt i vår verksamhet. Gå mängder med utbildningar och kurser. Resa. Betala av alla lån och skulder. Köpa allt det som jag vill/behöver men som jag får prioritera bort just nu.

Fem dåliga vanor
'Glömmer' att träna. Har en tendens att avbryta människor. Har en icke-generös sida som inte är så charmig. Äter helst i sängen. Dålig på att svara i telefon/mejl.

Fem saker du gillar att göra
Laga och äta mat. Baka. Yoga. Ta emot besök. Måla.

Fem saker du inte skulle klä dig i eller köpa
Väldigt lågt skurna jeans. Stilettklackar. Tubtoppar. Kläder med dödskallar. Skinnbyxor.

Fem favoritleksaker.
Datorn. Mannens iphone. Min kockkniv. Hela mitt pysselrum. Böcker.

1 kommentar:

  1. Du och jag vet ju att man avbryter folk för att man är engagerad!

    SvaraRadera