fredag 2 december 2011

Lucka Två

Kortet för idag är kort XI - Genombrott. Titta på bilden. I traditionella lekar är det här kortet Styrka i högre arkanan.

Idag är en mycket kraftfull dag, och mycket energi går i linje med gårdagens. Kortet visar en människa som mycket tydligt bryter igenom något och bitarna av det flyger omkring. Själva kraften kommer från figuren själv, ljuset som fyller hela personen och strålar ut. Man kan även se att ett annat lager börjar krackelera, vilket ger oss vinken att med ett genombrott kommer annat följa.

Ett kort från högre arkanan indikerar något mer signifikativt och idag kan vara en bra dag att ta tag i något man skjutit upp för att det känts för övermäktigt. Samla dig och 'power through' och ta dig genom det jobbiga, försök inte gå runt det. Meditera på vart du hämtar din kraft och var du upplever att du hindras. Rikta sedan din kraft ditåt.*Tarotkalendern kommer pågå mellan 1-24 december, och jag kommer dra ett kort varje dag. Jag arbetar primärt med Oshos Zen-lek, men det kan dyka upp kort från andra lekar. Jag kommer även ange kortets traditionella namn. Alla tolkningar är mina, men säger kortet något annat till dig är det ditt budskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar