torsdag 23 augusti 2012

Äntligen inredning! eller såhär ser det ut hos mig, del II

Tanken med vårt vardagsrum är att det ska vara lätt att ha verksamheten här. Så mycket öppen golvyta så det är lätt att sitta i en cirkel. Stereon är gömd i det bruna hörnskåpet och det bruna bordet går att fälla ut och utgör en perfekt tarotläsningsplats.

Den runda gula mattan är min absoluta favorit. Soffan är en mycket gammal schäslong med en madrass bakom och massa kuddar i för att den ska gå att sitta i. Inget i detta rum är köpt nytt, utom nån kruka och lampa.

Detaljer: en gammal cd-hylla är stillebenhylla. En fin låda innehåller allt man behöver, som ljus, tändstickor och rökelse. Varje ledig yta i mitt hem verkar antingen bli stilleben eller altare. Här har vi dels Shiva och Shakti, och på vårt riktiga altare stoltserar Kali. Ovanför hänger en tavla som är våra drömmar, ett ständigt pågående projekt.


2 kommentarer:

  1. det är verkligen fina bilder, men jag tycker inte riktigt att de gör ert hem rättvisa. det är varmare hemma hos er eller vad man ska säga.. av alla era rum gillar jag det bredvid köket mest, kanske för att vi åt en helt magisk middag hos er där förra året (och Mannen sörplade sås med sked!).

    SvaraRadera
  2. Tack Sara! Det är ungefär som att man hellre är snyggare i verkligheten än på kort, mycket hellre har jag ju ett varmt hem på riktigt :)

    SvaraRadera