tisdag 29 april 2014

Är det bara jag som är förvånad?

Den senaste veckan har min kropp varit otroligt uttorkad. Jag dricker och dricker, kissar väldigt lite. Jag är ofta yr och illamående. Min mage stöter ifrån sig allt med enorm hastighet. Naglarna flisar sig. Håret har inte vuxit på månader. Jag är lättretlig och har svårt att fokusera. Ofta tycker jag att jag luktar märkligt, liksom djuriskt. Jag sover ofta oroligt och ryckigt.

Det tog mig till nu och se mönstret. Lägga ihop. Fråga runt lite. Och tydligen är det såhär kroppen reagerar när den svälter. Och helt plötsligt fick min dåliga aptit en annan dignitet. Det är inte bara idag jag bara fått i mig ett halvt päron och en tredjedels portion pasta. Det är många dagar nu, veckor, månader. Tillräckligt ofta för att jag ska hålla mig på fötter har jag någon form av ätar-dag då jag faktiskt har lust att äta.

 Så imorgon får jag börja ta tag i detta. Äta frukost. Be min massör och akupunktör att göra något som stimulerar aptiten. Bjuda folk på middag eftersom det är mitt säkraste sätt att faktiskt laga mat. Och absolut inte ge mig in i några fastor eller dieter. 

2 kommentarer:

  1. jag drömde om din dotter i natt. att hon satt och åt en massa kött. krav-märkt kött från scan.. haha :)

    hur eller hur. hoppas att det bättrar sig. och de dagar det är illa, lite chlorella kanske? eller ha lite blandade nötter med dig och ta en nöt då o då. allting smakar ju också bättre klyftat?

    SvaraRadera
  2. Jag tror att allt det där även är symtom på diabetes. Det är säkert ingen fara, men det är nog ändå värt att kolla upp!

    SvaraRadera